Kulağıma fısıldayan fasıl


kedi

Bir şeyler için karar vermek gerektiğinde, kıvranırken, istişare yapacak adam gibi birini bulamazken, kafamdaki kargaşadan kurtulup sağlam bir karar verme arifesinde doğadan ve dünyanın akışından yardım alırım bazen.

Kafamdaki soru işaretleriyle dalgın girdiğim bir bakkaldan, sigara alıp cebime attıktan sonra para üstü beklerken elimi açtığım da birden televizyondan gelen “Bizim aşkımız sonsuza dek yaşayacak, çünkü yarım kalacak.” repliği duyarım ve kararımı o repliğin bende bıraktığı çağrışıma göre istanbul escort veririm. Kulağıma fısıldayan fasıl diyorum buna, yeni uydurdum.

Bugün bankamatiğin önünde beklerken, arkamda 5 yaşlarında bir çocuk ve annesi var. Çocuk sordu: Anne burası ne diye. Annesi para yatıracağız oğlum dedi. Çocukta; evden eve nakliyat konya fiyatları paralar burada mı uyuyor anne dedi. O an ben de uyurken nasıl para kazanırım diye düşünürken, daha bankamatikte bana sıra gelmeden kafamı sağa sola çevirirken iddia bayisi gördüm. Bankamatikte işimi bitirdim. İddia bayisinde soluğu aldım, –ki maçtan felan da hiç anlamam. Gece maçlarına 10 TL bastım 3 maça. Gece maçlarına bastım ki uyurken para kazanmak önceliğimdi. Gece 3’te maçlar başlamış bitmiş, sabah bi baktım kazanmışım.  Hem de hatırı sayılır bir para. O çocuk öyle bir şey demeseydi bankamatikten para çekip BİM’e gidecektim. Böyle şeyler.


0 Comments

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul escort